Hotelul Montana Covasna dispune de o gamă largă de facilități, toate proiectate pentru a satisface nevoile și așteptările oaspeților noștri.

Fie că doriți sa va bucurați de momente de  relaxare la piscina sau să răsfoiți o carte interesantă în salină, hotelul nostru este locul ideal pentru a vă bucura de o experiență unică.

Activități pentru timp liber & relaxare

HOTEL MONTANA**/***

Piscină interioară

Piscina interioară 3 x 6 m cu adâncime maximă de 1,8 m este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să își bucure de un mediu de înot confortabil. Această piscină medie este adecvată atât pentru înotul de fitness, cât și pentru jocurile și relaxarea cu familia sau prietenii. De asemenea, această piscină este ușor de întreținut și are un sistem avansat de filtrare și climatizare a apei, garantând un mediu curat și sigur pentru utilizare.

HOTEL MONTANA**/***

Saună uscată

Sauna uscată în camera din lemn cu cărbuni te ajută să-ți relaxezi și să-ți îmbunătățești sănătatea prin intermediul căldurii și umidității regulate. În această saună, căldura este produsă prin arderea cărbunelui, oferind un mediu cald și curat pentru experiența ta. Acest tip de saună are un design clasic și oferă o atmosferă autentică.

Salinoterapia este o metodă de prevenire şi tratament pentru diverse afecțiuni respiratorii, având beneficii demonstrate asupra întregului organism.

HOTEL MONTANA**/***

Salină

Salinoterapia este o metodă de prevenire şi tratament pentru diverse afecțiuni respiratorii, având beneficii demonstrate asupra întregului organism:
· Creşte imunitatea
· Susține detoxifierea organismului
· Ajută la reducerea efectelor oboselii si stresului
Aerul umed și sarea din camerele de descărcare ajută la curățarea sinusurilor și la reducerea inflamației în tractul respirator. De asemenea, poate fi o experiență relaxantă și reconfortantă pentru persoanele care suferă de probleme respiratorii cronice.

HOTEL MONTANA**/***

Bar de zi & TV Lounge

 

Barul de zi din zona Recepției este ideal pentru a savura o băutură răcoritoare, în timp ce sala TV lounge oferă o opțiune perfectă pentru a vedea un film sau a urmări un meci de sport. Oaspeții își pot testa abilitățile lor la biliard sau tenis de masă. Pentru cei care doresc să se relaxeze, zona de lobby dispune de fotolii confortabile unde iubitorii de șah, table sau rummy pot juca partide cu prietenii lor. De asemenea, oaspeții își pot îmbunătăți starea de spiritcu un masaj profesionist la scaunul de masaj.

Hotel Montana Covasna curte exterioara in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni

HOTEL MONTANA**/***

Parc & Meditatie

Parcul hotelului este o oază de liniște și relaxare pentru oaspeții săi, un loc ideal pentru meditație sau pentru a citi cartea favorita.
În imediata apropriere se afla Biserica Hramul Izvorul Tămăduirii/Schimbarea la față, un lacas spiritual și cultural important pentru comunitate unde oamenii pot veni să se roage sau să participe la slujbe. Parcul și biserica sunt un punct de atracție important pentru localnici și turiști, care pot descoperi aici o panorama incredibila asupra orașului Covasna.

HOTEL MONTANA**/***

Închiriere biciclete

Bucură-te de peisajele spectaculoase ale Covasnei într-o activitate sănătoasă și distractivă!
Închirierea de biciclete de la hotel este o opțiune excelentă pentru turiștii care doresc să exploreze Covasna într-un mod autentic și plin de aventură.
Oaspeții hotelurilor din Covasna au acum posibilitatea de a închiria biciclete de la recepție pentru a se bucura de această destinație la maximum.

HOTEL MONTANA**/***

Pârtia de schi Lőrincz Zsigmond

Pârtia de schi din Covasna a devenit una dintre cele mai populare destinații pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Cu o lungime de 1000 de metri, pârtia oferă o gamă variată de provocări pentru schiori, cu un grad de dificultate mediu spre dificil. Datorită instalației nocturne, pârtia poate fi folosită și după căderea serii, iar teleschiul permite schiorilor să urce rapid în vârful pârtiei. În plus, pârtia dispune și de un tun de zăpadă, care asigură o calitate constantă a zăpezii, indiferent de condițiile meteo. Și pentru că confortul clienților este important, pârtia oferă parcare gratuită pentru toți vizitatorii săi.

HOTEL MONTANA**/***

Excursii

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe turistice, întreabă la Recepția hotelului despre excursiile disponibile și atracțiile turistice din zona.
Excursia la Lacul Sf. Ana durează aprox. 4h și include transportul tur-retur la Hotel Montana Covasna, prin Tg. Secuiesc și Balvanyos, pana la Lacul Sf. Ana. In plus, organizatorii au pregătit si surprize speciale pe parcursul călătoriei, ceea ce va asigura o experiența de neuitat.

Vezi ofertele speciale pentru Înscrieri timpurii